Футболни прогнози 365 за 17.08.2018

Реймс – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Реймс изненадващо отбеляза завръщането си в елита с победа над Ница, но днес предизвикателството пред тях е още по-трудно, тъй като отборът на Лион разполага със страхотни футболисти, които се представиха отлично през миналия сезон и спечелиха 78 точки, като целта пред отбора е настоящата кампания да бъде дори още по-силна за тях. Срещу новак в елита, “Хлапетата“ няма как да не са големи фаворити. Прогноза 2.

Черно море – Берое
България
Час – 18:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Доста висок коефициент получаваме за Берое като имаме предвид, че това е един от само трите отбора в Първа лига, които все още нямат допусната загуба, а в последните си два мача “Заралии“ взеха общо шест точки. Черно море започна добре кампанията, но след това допусна срамна домакинска загуба с 1:5 от Септември и равен с Етър. Очакваме подобен развой като при двата мача между Черно море и Берое от миналия сезон, които бяха спечелени убедително от старозагорци. Прогноза 2.

Славия – Дунав
България
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Определено оценяваме нивото на Славия като по-добро от това на Дунав. Русенлии разчитат предимно на домакинските си мачове за печелене на точки, докато далеч от дома играят трудно и вече записаха загуби от Витоша Бистрица и ЦСКА-София. Славия до момента изигра три много добри мача и един слаб, като шансовете са на наша страна да заложим при този коефициент за още един силен техен двубой. Прогноза 1.

Бирмингам – Суонзи
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Суонзи се радва на отлично начало в Чемпиъншип дивизията, взимайки пълен комплект от точки в двата си мача от началото на сезона. Бирмингам имат само точка до момента и моментната форма е основният фактор за този наш залог. Прогноза 2.