Прогнози за 17.09.2020 г.

Международни | Лига Европа
ЦСКА София - Бате Борисов
8:00 pm
Коефициентът за БАТЕ се вдигна значително през последните няколко часа без да има конкретни причини за това. Да, двама от най-добрите играчи на гостите ще пропуснат двубоя, но това се знае от няколко дни насам. ЦСКА не показва никакви признаци на класа през този сезон и бе на път да отпадне по най-срамния начин от скромен малтийски отбор на “Българска армия“. Не смятаме, че в момента “Червените“ са на нивото на беларуския тим. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

3.50

Сигурност: 50%
Международни | Лига Европа
Локомотив Пловдив - Тотнъм
7:00 pm
Не виждаме какво могат да направят Локомотив, за да избегнат загубата в този двубой. Светлинни години делят тези два отбора и не смятаме, че нито домакинското предимство, нито нещо друго може да помогне на “Смърфовете“. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

2 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Международни | Лига Европа
ТСЦ Бачка Топола - Стяуа
10:00 pm
В състава на Стяуа плъзнаха положителни случаи на коронавирус и вече двамата им основни централни защитника и двама от полузащитата им са извън строя. Домакините са от Суперлигата на Сърбия и, макар да не са познато име, инвестираха в добри футболисти и имат стойностен отбор. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.75

Сигурност: 80%
Международни | Лига Европа
Нефтчи Баку - Галатасарай
7:00 pm
Галатасарай стартира първенството на Турция с победа над Газиантепспор. Новопривлечената звезда Арда Тюран игра добре, същото важи и за най-голямата звезда в отбора Фалкао. Цялостно тимът изглежда в добро състояние, докато в Нефтчи Баку се забелязват много пробойни, от които по-опитният и по-класният турски тим трябва да се възползва. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%