Прогнози за 17.10.2019 г.

Сантош – Сеара
Бразилия
Час – 01:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Докато през деня няма интересни мачове в Европа, през нощта предстоят големи сблъсъци на терените в Южна Америка. В мача от бразилската Серия А между Сантош и Сеара ще заложим за домакина, който спечели 10 точки в последните 4 кръга и успя да се предпази от допускането на попадения в тях. Гостът Сеара спечели в последния кръг срещу предпоследния Авай, но загуби от по-силните противници в предишните си 3 срещи. Прогноза 1.

Авай – Интернасионал
Бразилия
Час – 01:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
От прогнозата за мача на Сантош стана ясно, че Авай е на предпоследното място, което в бразилската Серия А означава 17-та позиция. Те можеха да бъдат и последни, ако не беше един кратък проблясък през месец септември, когато след 16 мача без победа набързо натрупаха 3 успеха. Феновете им се надяваха да продължат с добрата форма и да отърват отпадането, но стана точно обратното – в следващите 5 кръга спечелиха 1 точка. Гостите са 8-ми в подреждането и, макар и с по-слаба игра в последните седмици, все още ни се струват убедителен фаворит. Прогноза 2.

Флуминензе – Атлетико Паранензе
Бразилия
Час – 03:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Не може да се пренебрегне статистиката от преките двубои в третия мач от Бразилия за тази нощ, след като Атлетико Паранензе спечели последните 4 директни двубоя. Не може да се каже, че имаше и много затруднения при тези победи – всички те станаха с разлика. Сега домакините изглеждат в една идея по-добра форма от опонента, но не са толкова по-добри, че да превъзмогнат трудностите в директните мачове. Прогноза двоен шанс Х2.

Ботафого СП – Атлетико Гоянензе
Бразилия 2
Час – 01:15
Прогноза – Под 2 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Залогът за голове ни се струва най-адекватен в този мач от Серия Б на Бразилия, след като Атлетико Гоянензе имат, забележете, 16 поредни мача с 0, 1 или 2 на сметката си. При домакините статистиката също води силно към тази посока – 11 ъндъра в последните 12 кръга. Прогноза Под 2 гола.