Безплатни Прогнози

Халмщад – Хелзинборг
Швеция Бараж
Час – 19:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Халмщад и Хелзинборг ще решат помежду си кой ще заеме последното свободно място в елита на страната. Домакините се класираха на бараж от долната Суперетан дивизия, а гостите се състезаваха в елита през този сезон. Халмщад вървяха в добра форма за директна промоция, но накрая резултатите им рязко се влошиха. Все пак в тези мачове домакинското предимство е много важно и заради това очакваме Халмщад да направят равен срещу малко по-силния елитен Хелзинборг. Прогноза Х.

Спортинг – Прайензе
Купа на Португалия
Час – 22:15
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Добра опция за залог ни се вижда победата с хендикап от два гола на Спортинг срещу аматьорския Прайензе. Домакините не веднъж са побеждавали със сериозни резултати подобни отбори в мачове за купата, така че си заслужава да опитаме залог за тях тази вечер. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Сантош – Витория
Бразилия
Час – 23:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Вторият във временното класиране Сантош се изправя срещу 16-ия Витория. Сантош е на шест точки зад първия Палмейраш и четири кръга преди края титлата въобще не е изгубена. Разбира се, ако днес допуснат грешка, ще трябва да се простят с амбициите си. Витория също има за какво да се бори – за оцеляването си. Със сигурност ще имаме много ожесточен мач, в който очакваме да победи по-стойностният отбор в игрово отношение. Прогноза 1.

Сао Паоло – Гремио
Бразилия
Час – 23:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
И двата отбора са в средата на таблицата, но Сао Паоло е отборът в по-добра инерция. Домакините спечелиха три от последните си четири мача, докато гостите имат само един триумф в своите последни седем мача. Освен това, Сао Паоло имат четири успеха в последните си пет сблъсъка срещу Гремио. Прогноза 1.