Футболни прогнози от специалисти

Албания – Шотландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Шотландия спечели срещу Албания като домакин със сериозен аванс и в играта, и в резултата, а гостуването днес се очаква да премине в подобен ритъм. “Келтите“ развиха футбола си сериозно през последните години и направиха успешно представяне в квалификациите за Световното, където само головата разлика не им достигна, за да играят плейоф. Албанският национален отбор все още остава далеч от подобни цели, въпреки наличието на няколко играчи от популярни клубни отбори. Прогноза 2.

Сърбия – Черна гора
Лига на Нациите
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сърбия също спечели с 2:0 в първия си мач срещу днешния противник, при това на стадиона в Подгорица, а сега стадион “Райко Митич“ ще даде допълнителни сили на “Плавите“ в този ключов сблъсък от четвърта група на “C“ дивизията. По всичко личи, че предимството и този път ще бъде за тях. Прогноза 1.

Румъния – Литва
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Румъния, която е на две точки от първото място в същата четвърта група, е длъжна да победи, за да запази надеждите си за полуфиналната фаза. Би трябвало да се справят, защото литовците имат само загуби до този момент и на 99,9% ще финишират последни. Предположенията ни са за лесна победа на домакините. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Азербайджан – Фарьорските острови
Лига на Нациите
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Най-лесният мач за Азербайджан в групата бе именно гостуването на Фарьорските острови, спечелено с 3:0. Този мач сам по себе си е достатъчно добра причина да очакваме отново да победят същия противник, този път като домакин в далечен Азербайджан. Прогноза 1.