Прогнози за 17.11.2019 г.

България – Чехия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
За всеки български фен изглежда почти невероятен сценария, при който България прави страхотен мач пред празните трибуни на “Васил Левски“, надиграва Чехия и печели заслужено. В нито един от мачовете в последната година “Трикольорите“ дори не загатнаха, че това е възможно. Чехия ни е много неудобен съперник и ако вземем нещо ще е само плод на късмет. Прогноза 2.

Косово – Англия
Квалификации за ЕП
Час – 19:00
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Англия ще се забавлява в този последен кръг, след като вече знае, че първото място е спечелено. “Трите лъва“ вкараха 13 гола само за последните 2 мача и е напълно възможно и днес да вкарат няколко попадения, но очакваме и противникът им да отвърне. Косово е агресивен атакуващ отбор, който не пропусна да се разпише нито веднъж в последните си 14 срещи. Само те вкараха попадение в гостуване на Англия и то не само едно, а цели три. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Люксембург – Португалия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-2,0 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Португалия си гарантираха участието на Европейското през Лигата на Нациите, но това не им попречи да продължат да играят красив футбол в групата си. След спечеления финал срещу Холандия, те спечелиха 4 от 5 мача в Група B с 19 вкарани попадения. Преди три дни Роналдо вкара 4 гола за победата с 6:0 срещу Литва. Вижда ни се добра възможността за разгромен успех на гостите срещу имащите 6 поредни загуби люксембургци. Прогноза 2 с азиатски хендикап -2,0 гола.

Албания – Франция
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Франция няма да позволи да загуби дълго водената битка с Турция за първото място по нелеп начин със загуба на точки в последния кръг срещу Албания. Албанците не са отбор за подценяване, но загубиха мачовете си с топ отборите – два пъти с Турция и веднъж от Франция. От “Петлите“ паднаха с 4:1. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.