Прогнози за 18.03.2020 г.

Бразилия |
Спорт Лагоа Сека - Насионал де Патос
8:15 pm
Коефициентите за победа на Насионал де Патос претърпяха драматичен срив в букмейкърите (от 2.20 на 1.36) и смятаме, че при тези условия си струва да се заложи за домакините. Спорт Лагоа Сека не са сред силните отбори в тази бразилска дивизия, но същото важи и за гостите. С 1 победа в изиграните 7 кръга от старта на сезона (спечелена у дома) те не могат да бъдат такъв фаворит в гостуване. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.70

Сигурност: 60%
Бразилия |
Ботафого ПБ - Соуса
1:15 am
Ботафого изиграха два домакински мача през сезона и спечелиха лесно - с 4:1 и 2:0. Те спечелиха и последните 5 мача у дома срещу Соуса - всички те с между два и пет гола разлика. Соуса е с една победа в изминалите 8 гостувания, така че шансовете им не са високи според нас. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Бразилия |
Капитал КФ - Собрадиньо
8:30 pm
След като Капитал КФ завъртяха ремита в 6 от последните си 7 мача, това ни се струва като една добра тенденция, която да последваме. 7-ият мач бе загуба от много по-силния тим на Бразилензе, но Собрадиньо не е толкова силен отбор - напротив, напълно равностоен на домакините. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.25

Сигурност: 50%
Бразилия |
Бразилензе - Параноа ЕК
8:30 pm
Букмейкърите очакват категорично мач с много голове, но при този коефициент ъндърът си струва да се играе. Коефициентите са свързани с разликата в класите между двата отбора, която е наистина сериозна, но все пак Параноа ЕК успя да измъкне едно нулево равенство в последното си гостуване и като цяло игрите им като гост са далеч по-успешни до момента. Бразилензе е фаворит в лигата, но само веднъж в последните 6 кръга победи с повече от два гола разлика. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5 гола

Коефициент

4.20

Сигурност: 50%