Прогнози за Португалия

Бенфика – Витория Сетубал
Португалия
Час – 23:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не виждаме вариант гостите да се измъкнат от сериозна загуба. През 2015 г. двата тима се срещнаха три пъти, като Бенфика спечелиха всичките мачове с резултати 4:2, 3:0 и отново с 3:0. В момента, за домакините няма никакво място за грешка, защото имат уникалния шанс да спечелят титлата, водейки пет кръга преди края с две точки на върха на класирането. Витория са 13-ти, но разликата със зоната на изпадащите е задоволителна. Витория имат само една точка в последните шест кръга. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Брага – Тондела
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След като само преди няколко дни приключи авантюрата на Брага с Лига Европа за този сезон, домакините имат шанс да си осигурят участието в Европа през следващия днес. Брага са четвърти в класирането, докато противникът им е на последно място. Брага са много силен домакин, с впечатляваща голова разлика у дома – 35:11 – така че очакваме днес за пореден път да зарадват публиката си с убедителна победа. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Айнтрахт Брауншвайг – Фрайбург
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Докато за домакините сезонът вече приключи на практика, Фрайбург трябва да извървят последните няколко стъпки към завръщането в елита. При победа, ще се откъснат с три точки на върха и на 9 точки пред третото място, което означава 99% завръщане в Първа Бундеслига. Сами разбирате колко важен е мачът за тях. Имайки предвид формата им, не се съмняваме в техния успех. Фрайбург са в серия от осем поредни победи, докато Айнтрахт имат само един успех в последните си осем мача. Прогноза 2.

Есберг – Мидтиланд
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Мидтиланд най-вероятно няма да станат шампиони през този сезон, но трябва поне да си запазят мястото в европейските клубни турнири. За целта, днес трябва да победят предпоследния Есберг. Макар и предпоследни, в Дания изпада само последния, а разликата до него е цели 15 точки, така че домакините могат да са по-спокойни и да го раздават без напрягане на терена. Прогноза 2.