Футболна прогноза за деня

Лестър – Атлетико Мадрид
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Очакваме и втория мач между Лестър и Атлетико да приключи с малко голове. В първия мач положенията бяха много малко, нещо подобно очакваме да се случи и тази вечер. Смятаме, че и този път ще видим тактически мач, в който ще преобладават единоборствата, а не головите ситуации. Прогноза Под 2,5 гола.

Реал Мадрид – Байерн Мюнхен
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В мачовете между тези два отбора място за много тактически надлъгвания няма. Първият двубой бе изключително вълнуващ и приключи с Над 2,5 гола. Точно както приключиха и пет от последните шест предишни срещи на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Атакуващият футбол е гарантиран. Прогноза Над 2,5 гола.

Болтън – Бъри
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Три мача остават до края на сезона за двата отбора, като и Болтън, и Бъри ще се борят с всички сили в днешния мач. Домакините се борят за сигурна промоция в Чемпиъншип, докато гостите мислят за своето оцеляване. Болтън имат шест победи, един равен и една загуба в последните си осем мача. В същото време, Бъри загуби последните си три мача. Формата и домакинското предимство са много важни фактори, особено когато става въпрос за мачове с изключително значение, а те са на страната на домакините, както и по-високата класа, разбира се. Прогноза 1.

ИФК Варнамо – Бромапойкарна
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Очакваме ИФК Варнамо да се справи с новака в дивизията Бромапойкарна. Домакините започнаха сезона много силно, побеждавайки с 4:0 Атвидаберг и с 5:2 Йефле. Бромапойкарна също започнаха добре, но днес ще им е най-трудното препятствие до момента, с което едва ли ще се справят. Прогноза 1.