Прогнози за днешните мачове

Наполи – Удинезе
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Наполи едва ли ще пропусна възможността да стане десетият пореден отбор, победил Удинезе. Неаполитанците все още не са изгубили битката за титлата и не могат да си позволяват да не победят убедително отбор в такава форма. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Беневенто – Аталанта
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Аталанта ще е отборът, който ще търси много повече победата заради чудесната си възможност да се бори за място в Лига Европа. Освен това, те са отборът с много по-сериозни възможности спрямо тези на новака Беневенто, за който вече няма надежда да остане в Серия А. Прогноза 2.

Кротоне – Ювентус
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Кротоне не е от отборите, които успяват да затруднят Ювентус. Във всеки от двубоите си срещу шампиона през последните две години те записаха поражения с разлика, като все още чакат първото си попадение срещу “Старата госпожа“. Очакваме разликата в битката за титлата да остане непроменена след този кръг и Юве също да спечели мача си с разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 АХ.

Торино – Милан
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Висока отчитаме вероятността Торино да не загуби домакинството си на Милан. “Биковете“ се гордеят с 10 точки в последните 4 кръга, докато Милан в четири поредни мача не намират пътя към победата. Те не го намериха и в последните си два мача срещу Торино. Прогноза двоен шанс 1Х.