Прогнози за 18.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
Ислоч - Славия Мозир
2:00 pm
Отборът на Ислоч отбеляза попадения в последните два кръга, в това число и при визитата на шампиона Динамо Брест. Славия Мозир вкара голове в 3 от 4-те изминали кръга на Беларуската висша лига, включително и в двете си гостувания до момента. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Беларус | Висша лига
Рух Брест - ФК Минск
4:00 pm
Обратният залог ще потърсим в следващия мач от Беларус за деня. Рух Брест не достигнаха до нито едно попадение в последните три кръга и имат общо 345 минути серия без гол. ФК Минск не отбеляза нито един гол в последните два рунда на първенството. Прогноза Двата отбора да отбележат - Не.

Прогноза

Няма Гол

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
ФК Витебск - Динамо Брест
6:00 pm
Най-класният тим в първенството излиза срещу един от тимовете със силно ограничен потенциал. Домакините надскачат възможностите си до момента, а Динамо Брест се представят под нивото си, заради което преди този мач двата отбора се озовават с еднакъв брой точки, но това не бива да ви залъгва - разликата в класите е голяма. Преките двубои дават най-доброто доказателство за това в този случай - 4 поредни успеха за действащият шампион на Беларус Динамо Брест. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
Бате Борисов - Торпедо Жодино
8:00 pm
Бившият участник в групите на Шампионска Лига БАТЕ Борисов започна сезона с изненадващи загуби като гост, но след това се отласна от дъното с 2 победи в последните 2 кръга. Те вдигат нивото и последният им мач бе и най-добрият им до момента, когато като гост се справиха с ФК Минск с 0:3. Торпедо е отбор на малко над средното ниво за Беларус, но не са с добри шансове срещу БАТЕ. По-именитият отбор взе 4 победи и 1 равен в последните 5 директни мача. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%