Прогнозираме мачове за днес

Хамарби – Малмьо
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Има много причини да вярваме в победата на гостите. Те записаха пет победи в последните си шест мача, докато домакините нямат победа във вече пет поредни срещи. Малмьо са и в серия от четири поредни победи в преките двубои. Достатъчно предпоставки да очакваме тяхна победа днес. Прогноза 2.

Хелзингборгс – Йостерсундс
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Хелзинборгс са в серия от три поредни победи пред собствена публика. Новакът в елита Йостерсундс също се представя прилично, но добрите им изяви са ограничени предимно до техните домакински двубои. Като гости са малко по-колебливи и смятаме, че Хелзингборгс ще се възползват от това. Прогноза 1.

Хакен – Йонкьопингс
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Букмейкърите дават доста по-нисък коефициент за домакините, но според нас те не са чак толкова големи фаворити. Хакен допуснаха шест загуби в първите девет кръга на първенството. Йонкьопингс пък имат само две загуби до този момент и всеобщото мнение е, че се представят по-добре. Можете спокойно да потърсите изненадата, залагайки за гостите. Нашата прогноза е двоен шанс Х2.

Сундсвал – Елфсборг
Швеция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
През миналия сезон, Сундсвал завършиха на 12-то място, а Елфсборг бяха четвърти с почти два пъти повече точки от днешния си противник. Елфсборг спечелиха три от последните си четири мача, имат и шест победи в последните осем мача срещу Сундсвал. Като цяло Елфсборг е по-класният отбор и вярваме, че ще победят. Прогноза 2.