Прогнози за 18.05.2018 г.

Сейнт Патрик – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Тимът на Сейнт Патрик набра сили в последните кръгове и вече три поредни мача печели без да допуска гол. Дери Сити пък точно в последните кръгове започнаха да играят по-слабо и за последните три кръга имат една спечелена точка. Погледът към последния директен мач на този стадион ни показва, че тогава Сейнт Патрик печелят с 2:1.

Корк Сити – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът за сезон 2017 Корк Сити се движи на две точки от върха с един мач по-малко от лидера и днес ще се опита да се изкачи на лидерската позиция след очаквана победа над последния Брей Уондърърс. Гостите, със своите 8 точки в 17 мача през сезона, едва ли ще намерят правилните решения срещу шампиона. Те не успяха у дома в началото на компанията, когато се сгромолясаха с резултат 4:0. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Специя – Парма
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Парма са длъжни да победят в този мач и да се надяват на грешка на Фрозиноне, за да могат да се покачат директно в Серия А, без да играят бараж. Те се изправят срещу отбор от средата на класирането, който няма за какво да се бори, така че можем с голяма доза увереност да очакваме победа за гостите. Прогноза 2.

Венеция – Пескара
Италия 2
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Равенството е резултат, който перфектно устройва и двата отбора, тъй като ще запази петата позиция на Венеция и ще гарантира оставането в елита на Пескара. Точно поради тази причина и коефициентът за реми е такъв. В италианската Серия Б е рядко срещано явление двата отбора да играят честно при такава ситуация. Прогноза Х.