Прогнози за 18.05.2020 г.

Германия | Бундеслига
Вердер Бремен - Байер Леверкузен
9:30 pm
Вердер са под голямо напрежение заради надвисналата опасност от изпадане. Те вече са затънали в зоната на изпадащите с 8 точки. Представянето им в Бремен е пълен провал до момента с 5 точки от 11 домакинства. Байер Леверкузен е с големи цели този сезон, включително и място в Шампионска лига. Тенденцията в тяхното представяне преди пандемията бе очевидна - 9 победи в последните 10 мача, докато за сравнение днешният им противник няма победа в последните 6 кръга. Важна подробност е, че Вердер бе последният отбор в цялата Бундеслига, който започна пълноценни тренировки с целия състав, което е допълнителен техен недостатък за днешния мач. Нещата, които свалят шансовете им продължават - те ще са без защитниците Аугустинсон и Топрак, както и без атакуващия полузащитник Клаасен, докато Леверкузен ще могат да ползват услугите на всичките си титуляри от първия отбор. В двубоя в Бремен от миналия сезон Байер направиха истинско зрелище, побеждавайки с 2:6. “Аспирините“ са очевидният фаворит за този мач. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Туркменистан | Йокари Лига
Сагадам - Небичи
3:15 pm
Двата отбора имат сравнително равностойна статистика в директните мачове, а през този сезон Небичи победи веднъж Сагадам. Като имаме предвид, че това е дерби на два отбора от един и същ град, предимството на домакините не би трябвало да е толкова голямо и гостите имат приличен шанс за взимане на точки. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

3.20

Сигурност: 50%
Туркменистан | Йокари Лига
Енергетик Мари - Мерв
4:00 pm
С 1:0 резултат завърши мачът между Мерв и Енергетик от първото завъртане на Йокари лигата в Туркменистан. След това в мачовете на двата тима продължиха да преобладават ъндъри - 5 от 7 при Енергетик и 4 от 7 при Мерв. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5

Коефициент

1.85

Сигурност: 70%
Туркменистан | Йокари Лига
Копетдаг - Асхабат
4:00 pm
Още едно градско дерби, в което единият отбор има 2 поредни победи, а другият загуба и равен в последните 2 кръга. Тимът с двете победи спечели и директния мач в самото начало на сезона в гостуване. Този отбор е Копетдаг. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%