Прогнози за 18.06.2018 г.

Швеция – Южна Корея
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Шведите направиха чудеса от храброст, за да се класират на Световното първенство, елиминирайки първо Холандия в груповата фаза на квалификациите и след това Италия на плейофите. Тези резултати могат да дадат самочувствие на “Тре Конур“, че могат да излязат от група F на Мондиала, в която като най-слаб отбор се очертава Южна Корея. Азиатците не направиха добри квалификации и завършиха на само две точки пред отбори като Сирия и Узбекистан. Техният състав не ни изглежда като такъв, който е способен да поднесе изненада днес и като цяло на турнира. Прогноза 1.

Белгия – Панама
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Панама е един от сериозните претенденти за приза “най-слаб отбор на първенството“. В състава на гостите няма нито един футболист на стойност повече от един милион евро според Transfermarkt и е на обща стойност около €8 млн., докато съставът на “Червените дяволи“ се оценява на над €700 млн. евро. Разликата в нивото на футболистите в тези две национални гарнитури е огромна и не виждаме какво може да я неутрализира. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Тунис – Англия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
В състава на Тунис личат далеч по-сериозни имена в сравнение с панамския отбор, като една значителна част от отбора се състезава във френската Лига 1. Тунис също така показа, че може да играе като отбор, правейки някои много добри резултати в контролите си преди Мондиала. Ако в някой мач днес видим изненада, то би трябвало да е именно в този сблъсък. Англичаните са известни със склонността си към провали на големи форуми, така че няма да е чак такава изненада, ако не спечелят. Прогноза двоен шанс 1Х.

Динамо Минск – Витебск
Беларус
Час – 17:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Очакваме реми от дербито на кръга във Висшата лига на Беларус, където се срещат втория и третия в класирането. Витебск е в отлична поредица от четири поредни победи и по-добрата им моментна форма според нас ще неутрализира домакинското предимство и ще направи силите напълно изравнени. Прогноза Х.