Прогнози за 18.06.2019 г.

Бразилия – Венецуела
Копа Америка
Час – 03:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Бразилия започна успешно мисията си към трофея от Копа Америка пред собствена публика с успех над Боливия с 3:0. Подобен успех се очаква и срещу Венецуела, които не успяха да отбележат гол срещу Перу в завършилия 0:0 първи мач в групата. “Селесао“ са пределно мотивирани да вдигнат трофея у дома, след като не успяха да го направят на Световното през 2014 г., и Венецуела трябва да бъде едно от лесните препятствия по пътя. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Боливия – Перу
Копа Америка
Час – 00:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Перу не изиграха добър мач срещу Венецуела и това ги задължава на успех днес. Като имаме предвид кой ги чака в последния кръг, загубата на точки днес би била пагубна, но за тяхна радост противник е един от най-големите аутсайдери на турнира, който не оказа никакъв отпор на Бразилия и за последните две години е побеждавал единствено Мианмар, докато имат загуби дори и от отбори като Кюрасао и ОАЕ. Перу е опитен тим с много повече качества от противника си. Прогноза 2.

ФК Лахти – РоПС Рованиеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Много напрежение ще има в тези два отбора след неуспешното им начало на сезон 2019 във Финландия и това определено не е предпоставка за открит и многоголов футбол. Не са предпоставка и 5-те мача с максимум два гола в последните 6 директни сблъсъка, както и моментната форма по отношение на головете – ФК Лахти е 8 ъндъра в изминалите 9 кръга, като същата статистика се повтаря и в мачовете на РоПС. Прогноза Под 2,5 гола.

ХИФК Хелзинки – Сейняойен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
ХИФК Хелзинки имат 4 равенства в последните 5 кръга на Вейкауслигата, а Сейняойен са с 3 ремита за същия период, но залогът ни е по-скоро заради равните възможности на двата клуба. Прогноза Х.