Статистика и анализи за днес

ХИФК Хелзинки – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
ВПС Вааса показват много добри игри през последните няколко седмици и влязоха в серия от четири поредни мача сондира Prognozi365.com. Домакините не могат да се похвалят с подобни резултати. Те делят последното място в класирането и имат едва един успех в последните си 11 двубоя. ВПС победиха противника си в началото на сезона, направиха го и в края на миналия като гост с 3:0. Прогноза 2.

Йонкьопингс – Юргарден
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.25
Сигурност – 4/10
Двата отбора са в двете крайности по отношение на равенствата – домакините имат 6 ремита в последните си 8 двубоя, докато гостите не са завършвали наравно в нито един от 13-те кръга от началото на кампанията. Като че ли е най-вероятно в днешния мач домакините да увеличат още повече бързо нарастващия брой на равенствата си, а гостите да запишат своят първи Х. И двата отбора не се намират в добра форма, имат еднакъв точков актив и ще започнат 90-те минути напълно равнопоставени. Прогноза Х.

Йефле – Калмар
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Йефле се представят по ужасен начин от началото на кампанията. В момента те са в серия от 8 поредни загуби. Повечето от тези загуби бяха със сериозни загуби, като например 6:1 от Хакен и 6:2 от ИФК Гьотеборг. Гостите са далеч по-солидни и заемат удобно място в средата на класирането. Калмар е по-добрият отбор от тази двойка и ще спечелят, ако футболната логика вземе връх. Прогноза 2.

Викингур – Тротър
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините не се представят много добре от началото на сезона, но пък за тяхна радост днес ще домакинстват на най-слабия отбор от началото на първенството. Гостите са новаци в елита на Исландия и началото е далеч от мечтаното. От 2010 г. насам, двата отбора са се срещали 6 пъти, като и шестте мача са спечелени от Викингур. Очакваме традицията да продължи. Прогноза 1.