Прогнози за 18.07.2017 г.

Будочност – Партизан
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Партизан не допусна изненада в първия мач и спечели с 2:0. Коефициентът за още една победа на сръбския тим ни изглежда добър като имаме предвид разликата в класите между двата отбора. Прогноза 2.

Вардар – Малмьо
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Шведският шампион Малмьо не успя да победи македонския Вардар в първия мач (двубоят завърши 1:1), но според нас си остава фаворит, въпреки че вторият двубой е в Македония. Тимът показва много добри игри в първенството и по-слабия мач преди седмица може да се приеме по-скоро като изключение. Прогноза 2.

Локомотив Москва – Арсенал Тула
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Локомотив спечели с 3:0 гостуването си на Арсенал Тула от април тази година. Гостите бяха на косъм да изпаднат на два пъти през миналия сезон – първо, завършиха първенството с равни точки с 15-ия, който изпада директно, а след това в плейофа едва преодоляха Енисей благодарение на повече голове на чужд терен. Локомотив не би трябвало да има проблеми в домакинството си на този отбор. Прогноза 1.

Динамо Москва – Спартак Москва
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
През миналия сезон, Динамо Москва спечели втората руска дивизия и влезе във Висшата лига, а Спартак стана шампион на Русия. Макар и домакините да имат добър отбор, който едва ли пак ще изпадне от елита, то нивото му е несравнимо с това на звездния тим на Спартак, в който играе и българинът Ивелин Попов. Прогноза 2.