Прогнози за мачовете днес

Карабах – Олимпия Любляна
Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Победата на Карабах като гост с 1:0 преди седмица не бе никак изненадваща, имайки предвид сериозните инвестиции в азербайджанския футбол и участието на този отбор в груповата фаза на турнира през миналата година. Нормално продължение на ситуацията ще бъде воденият от Гурбан Гурбанов отбор да спечели още една победа пред собствена публика, където те обикновено се представят доста по-силно. Прогноза 1.

Розенборг – Валур
Шампионска лига
Час – 20:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Силно изненадващ бе резултатът от първия мач между тези два тима, който завърши с резултат 1:0 в полза на Валур. Това обаче бе по-скоро благодарение на добро стечение на обстоятелствата за исландците. Те продължават да не са по-добрия отбор в двойката и според нас това ще се докаже с резултата днес. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Селтик – Алашкерт
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Селтик спечели с три гола разлика като гост и ще бъде напълно очаквано да спечелят поне с толкова и пред вярната си публика на “Селтик Парк“. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 АХ.

Шериф Тираспол – Торпедо Кутаиси
Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
В това дерби между шампионите на Молдова и Грузия, първият мач бе спечелен от грузинския първенец Торпедо с 2:1. Въпреки това, букитата влагат в коефициентите си огромно предимство за Шериф, който безспорно е по-опитния отбор, но пък от друга страна тимът от град Кутаиси показа, че в момента не са по-слаби от съперника си. Шериф са фаворити, но при такъв коефициент си заслужава да поставим залог за грузинците. Прогноза двоен шанс Х2.