Прогнози за 18.07.2019 г.

Левски – Ружомберок
Квалификации за Лига Европа – Първи Кръг
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Левски може и да спечели с 2:0 двубоя в Словакия, но Ружомберок показаха, че са най-малкото равностоен на “Сините“ съперник и, въпреки поражението, дори със самочувствие заявиха, че идват в София да разбият Левски и да продължат напред. Вярваме, че българският отбор ще продължи, но в същото време знаем, че мачът няма да бъде лесен за тях. Те ще играят и пред празни трибуни, което допълнително ще утежни задачата им, така че по-скоро очакваме да не видим втора поредна победа за тима на Петър Хубчев. Прогноза двоен шанс Х2.

Хибърниънс – Шахтьор Солигорск
Квалификации за Лига Европа – Първи Кръг
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Започваме с уточнението че това не е шотландския гранд Хибърниънс, а отбор от малтийското първенство, който през миналия сезон направи едно от най-силните си представяния и завърши на второ място. Днес обаче играят срещу вицешампиона на Беларус, който тотално ги надигра в първия мач. Не може да има място за сравнение между двата отбора и очакваме без изненади победата да отиде при гостите. Прогноза 2.

Домжале – Балзан
Квалификации за Лига Европа – Първи Кръг
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домжале и Балзан направиха най-атрактивният мач в европейските турнири миналата седмица и това лесно ни насочва към залог за голове. Ще заложим за 3 гола, докато преди седмица паднаха цели 7 в битката между представителите на Малта и Словения, като още след час игра резултатът бе 3:3. Прогноза Над 2,5 гола.

КР Рейкявик – Молде
Квалификации за Шампионска Лига – Първи Кръг
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отново на база на резултата от миналата седмица, ние ще заложим за отбора, постигнал най-убедителната европейска победа. Молде спечели срещу КР Рейкявик с особено тежкия резултат 7:1, повеждайки с 6:0 след 66 минути игра. Молде в момента е лидер на норвежкото първенство, така че определено са в добра спортна форма. Прогноза 2.