Астра Гюргево – Уест Хям
Плейоф Лига Европа
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Уест Хям продължават по пътя си в едно от своите редки участия в Европа с мач срещу румънския Астра Гюргево. Домакините идват от квалификациите за Шампионската лига, където бяха надвити от датския Копенхаген. Уест Хям е сериозен отбор с много звезди в състава си, който би трябвало да премине лесно през Румъния. Прогноза 2.

Тренчин – Рапид Виена
Плейоф Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Рапид Виена се намират в страхотна форма, печелейки последните си два мача в австрийското първенство с 4:0 и 4:1. Може да се каже, че противниците в тези мачове са около или над нивото на словашкия Тренчин. За австрийския тим е важно да намери място в групите на ЛЕ и очакваме да си спечели решаващ аванс след първия сблъсък. Прогноза 2.

Кабала – Марибор
Плейоф Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Домакините правят изключителна серия в Лига Европа, побеждавайки последователно Самтредия, МТК Будапеща и Лил. Домакинските двубои бяха решаващи за класирането им във всеки един от етапите досега, така че можем да очакваме четвърта поредна победа пред собствена публика в квалификациите. Марибор се показаха като отбор с много проблеми още в мачовете им с Левски, а сега са в серия от три поредни победи без победа в словенското първенство. Прогноза 1.

Панатинайкос – Брьондби
Плейоф Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Панатинайкос няма загуба у дома от много дълго време. Тимът не е особено стабилен в гостуванията си, но на своя стадион е много трудно да се играе срещу него. Брьондби не е лош отбор, но нито е фаворит за продължаването напред, още по-малко е фаворит в конкретния мач тази вечер. Прогноза 1.