Прогнози за 18.08.2020 г.

Международни | Шампионска Лига
РБ Лайпциг - ПСЖ
10:00 pm
ПСЖ имат златен шанс да атакуват титлата в Шампионска Лига. Френският шампион имаше страхотни играчи през годините, но изненадващо така и не достигна до финал. Сега до финала ги дели единствено мач срещу РБ Лайпциг - отбор с определено по-лимитирани качества. С играчи като Мбапе, Неймар и Икарди отборът на Томас Тюхел не може да не бъде сочен за фаворит. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Русия | Висша лига
ФК Сочи - Рубин Казан
6:00 pm
Сочи и Рубин Казан финишираха много близо един до друг в завършилия в края на юли шампионат 2019/20. Новото първенство започна с две равенства за домакините, а гостите направиха Х в последния кръг. Без победител бяха и двата мача между Сочи и Рубин Казан от последния сезон. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.10

Сигурност: 50%
Русия | Висша лига
ФК Тамбов - ФК Химки
7:00 pm
Химки е новак в лигата с една точка от първите два кръга и би трябвало да е аутсайдер в мач като гост, но в случая гостуването е на отбор, започнал кампанията с две загуби и спасил се много трудно от изпадане в миналата. Затова считаме силите за изравнени. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.10

Сигурност: 50%
Русия | Висша лига
Краснодар - Арсенал Тула
8:00 pm
Краснодар се утвърди като основен отбор в руския футбол и за втора поредна година се класира за квалификациите в Шампионска Лига. Арсенал Тула не е отбор с такива амбиции и възможности. Те загубиха 5 поредни двубоя срещу гранда, а в последния сезон завършиха в средата на класирането. Краснодар е по-можещият тим. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%