Шампионска лига

Лестър – Копенхаген
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
На Лестър вероятно вече им е станало ясно, че през този сезон няма как да направят кой знае какво в Англия и им остава доброто представяне в Шампионската лига, където започнаха по перфектен начин – с две победи над Порто и Брюж. Днес излизат срещу датския Копенхаген, който също започна добре кампанията, но като класа отстъпва на който и да е английски отбор, камо ли на шампиона на страната. Лестър у дома трябва да запише спокойна победа. Прогноза 1.

Брюж – Порто
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В другия мач от тази група, Порто гостува на тима на Брюж. Домакините записаха две много тежки загуби – с 3:0 от Лестър и с 4:0 от Копенхаген – което до голяма степен ги лишава от надежди за продължаване напред дори и като трети отбор. Тяхната класа просто не е за това ниво. Порто разполага с много повече класа, но започна зле кампанията и сега трябва да запише задължителна победа, за да остане фаворит за продължаване към осминафиналите. Прогноза 2.

Динамо Загреб – Севиля
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук също виждаме два отбора с голяма пропаст в класите. Динамо Загреб загуби с 3:0 от Лион и с 4:0 от Ювентус в досегашните си два мача, а днес очакваме не много по различен резултат. Севиля е опитен боец в европейските турнири и знае колко важни са трите точки днес, така че очакваме гостите да дадат 100% от себе си, а ако го направят, непременно ще спечелят. Прогноза 2.

Байер Леверкузен – Тотнъм
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Не смятаме, че гостите ще загубят този мач. Тотнъм се намира в страхотна форма, която показва и в английското първенство, и в Шампионската лига. Леверкузен все още не може да запише победа в Шампионската лига и предполагаме, че това ще остане така и след днешния мач. Прогноза двоен шанс Х2.