Обосновани футболни прогнози от Prognozi365

Байер Леверкузен – РБ Лайпциг
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Много трудна задача им предстои тази вечер на Байер Леверкузен. “Богаташите” от Лайпциг са събрали един изключително млад, надъхан и боеспособен отбор, който е абсолютно непобедим до момента – нула загуби от десет мача. В последните си пет мача, гостите записаха само победи. Леверкузен имат цели осем точки по-малко от противника си. Това със сигурност не е най-убедителният сезон за “Аспирините” и заради това ще потърсим загуба на точки от тяхна страна. Прогноза двоен шанс Х2.

Лориен – Монако
Франция
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Лориен изглежда на този етап от първенството като един от фаворитите за изпадане. Домакините са последни в таблицата, а в последните си пет мача спечелиха общо една точка. Монако се намира в добро състояние и е втори във временното класиране. Гостите имат сериозни цели през тази кампания и, за да ги осъществят, трябва да прегазват отбори от нивото на Лориен. Прогноза 2.

Лил – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Мачът за Лион определено ще бъде по-труден, но очакваме все пак гостите да се поздравят с победата. Лион е седми в класирането и има желание през този сезон да се класира поне на третото място, за да играе отново в Шампионската лига. Докато гостите са стабилни, кампанията на Лил засега върви безобразно. Тимът е в зоната на изпадащите, а играта на тима е истинско отражение на резултатите. Прогноза 2.

Динамо Загреб – НК Истра 1961
Хърватия
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли отборът на Динамо, който е в поредица от девет домакински победи срещу НК Истра, ще се затрудни с днешната победа. По-скоро очакваме домакините да разгромят съперника си и да продължат похода към нова титла на страната. Едва ли гостите ще имат с какво да отговорят на класата на съперника. Те са вкарали само веднъж в последните си шест гостувания на Динамо, но тогава получиха четири ответни попадения. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ТВ програма за мачовете днес
17:30 Черно море – Пирин -> Diema Sport 2
21:30 Леверкузен – Лайпцих -> Eurosport 2