Прогнози за 18.11.2018 г.

Англия – Хърватия
Лига на Нациите
Час – 16:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Голям мач се задава днес на “Уембли“, където Англия и Хърватия ще определят кой от двата отбора ще играе на полуфиналите. Ситуацията е такава, че който и отбор да победи ще завземе първата позиция, а при равенство големият печеливш ще е сегашният лидер Испания, който ще запази позицията си. Именно това, че равенството не е вариант за нито един от двата тима ни кара да очакваме голове в срещата. И двата тима имат солидни голови разлики, а това още повече ни кара да вярваме в залога. Прогноза Над 2,5 гола.

Швейцария – Белгия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
И този мач ще има директно влияние върху битката за върха на групата, тъй като преди този последен мач Белгия е лидер с пълен актив от 9 точки, а Швейцария е зад тях с 6 т. Перфектната форма на “Червените дяволи“ и по-класните играчи в състава им ги прави фаворит срещу “Кръстоносците“. Прогноза 2.

Унгария – Финландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Залогът в срещата между Унгария и Финландия е далеч по-малък, тъй като Финландия вече си спечели групата след впечатляващата серия от четири поредни победи на старта на турнира, а пред Унгария не стои угрозата от изпадане. Смятаме, че скандинавците, които имат само един допуснат гол до момента, ще завършат подобаващо страхотната си кампания. Прогноза двоен шанс Х2.

Сан Марино – Беларус
Лига на Нациите
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Беларус очаквано показа, че е над нивото на своята “D“ дивизия и засега върви спокойно към спечелването на групата, за което ще им бъде достатъчно просто едно реми, но не смятаме, че гостите ще вземат само това от гостуването си на Сан Марино. Пълният аутсайдер е без вкаран гол и с 14 допуснати, от които 5 бяха в мача им в Минск. И днес виждаме една победа с поне три попадения разлика за селектираните от Игор Крюшенко футболисти. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.