Прогнози за 18.11.2019 г.

Италия – Армения
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не всеки път се случва на Италия да завърши квалификации без загубена точка, но сега имат шанса да го постигнат, ако запишат десети пореден успех в мача срещу Армения. За страхотното представяне на италианците говори и тази 28:3 голова разлика. Армения дели 4/5 място с Босна и в последните си 3 мача има един равен с Лихтенщайн и две загуби от Гърция и Финландия. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Гърция – Финландия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Финландия вече се класира и ще очаква с нетърпение Европейското другото лято. Гърция няма за какво да играе, но спечели последните си два мача. Отборът няма да участват на плейофите в Лигата на Нациите, което е допълнителен удар за “Елините“. Те ще искат да си вдъхнат поне малко самоувереност с победа тази вечер и очакваме да искат повече победата от финландците. Прогноза 1.

Ирландия – Дания
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Жестока битка ще има между Ирландия и Дания, които в този мач ще определят кой от тях се класира за Европейското пред групата. Дания ще трябва само да продължи серията си от мачове без загуби, за да вземе квотата. “Червеният динамит“ не е губил в 14 поредни срещи и ще им дадем предимство да не загубят и сега, защото в последните 5 кръга имат 13 точки, а Ирландия само 6. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Гибралтар – Швейцария
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Под 4,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Швейцария трябва да победи Гибралтар, за да е сигурна в Европейското, и по всяка вероятност ще свърши работата си, но не очакваме тежък разгром. Гибралтар записа големи загуби само от Дания, докато срещу останалите противници падна само с по 2-3 гола. Малко по-голяма победа, с 4:0, записа Швейцария, но като домакин. Прогноза Под 4,5 гола.