Прогнози за 18.12.2017 г.

Евертън – Суонзи
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент 1.70
Сигурност – 8/10
Евертън подобри нивото на играта си през последните седмици и в последните кръгове записа 10 точки в 4 кръга, което помогна на “Карамелите“ да се изкачат в горната половина на таблицата. Те имат и три поредни победи на собствен терен. Пред Суонзи изгледите са изкачване в горната половина на класирането изглеждат в сферата на фантастиката, тъй като тимът е последен в класирането. “Лебедите“ са в серия от пет поредни загуби като гост и срещу добре представящият се тим на Сам Алърдайс ще им е много трудно да вземат нещо. Прогноза 1.

Малага – Бетис
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Бетис е пред Малага в класирането, но това се дължи на слабото начало на сезона на домакините и силното на гостите. Сега обаче положението е доста по-различно. Малага спечели три победи и едно равенство за последните шест кръга, докато гостите нямат нито една победа за същия период и успяха да направят единствено два равенства в него. Домакините са отборът в по-добра форма, а Бетис е предимно домакински отбор, така че победата трябва да отиде при Малага. Прогноза 1.

Порто – Маритимо
Португалия
Час – 23:00
Прогноза – 2 (+2,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Смятаме, че букитата силно подценяват възможностите на Маритимо, давайки само около 1.10-1.15 коефициент за успех на Порто. Маритимо е един от най-силните отбори в лигата този сезон, заемайки петото място в класирането, а в последните си пет мача не допуснаха нито едно поражение. Те са и един от най-неудобните съперници за Порто – в последните пет мача между двата отбора, Маритимо има една победа, на два пъти двата тима завършиха наравно и на два пъти Порто победи, но само с един гол разлика. Много малко вероятно ни се струва днес Порто да спечели с три или повече попадения разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Морейрензе – Витория Гимараеш
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Витория Гимараеш спечели всичките си четири мача срещу Морейрензе, а сега статистиките преди двубоя сочат подобен изход – гостите са в серия от три поредни победи в Примейра лига, докато домакините нямат победа в осем поредни рунда и са последни в таблицата. Смятаме, че гостите ще победят, но все пак ви препоръчваме да се подсигурите с опцията “Равенство няма залог“. Прогноза 2 DNB.