Прогнози за 19.04.2020 г.

Таджикистан | Висша лига
ЦСКА Памир Душанбе - Локомотив Памир Душанбе
2:30 pm
Двата отбора от столицата на Таджикистан Душанбе ще си спретнат дерби, в което виждаме Локомотив като по-силният отбор. Те бяха считани за фаворити в първите два кръга и оправдаха очакванията с 4 точки от тях. ЦСКА загубиха първите си два мача с общ резултат 1:5. Важен детайл около мача е, че той ще се играе на неутрален терен. Това е още една причина, поради която смятаме, че букмейкърите бъркат като слагат ЦСКА като фаворит. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Таджикистан | Висша лига
Истиклол - Катлон
5:00 pm
Въпреки че има объркване по сайтовете, този двубой ще се изиграе на стадиона на Истиклол в Душанбе. Истиклол е 6 пъти подред шампион на Таджикистан, така че лесно може да се определи като топ фаворит. Те спечелиха първите си два мача с 9 вкарани гола и 0 допуснати. Истиклол е отбор, който завърши в дъното на Висшата лига през миналия сезон. Прогноза Първо Полувреме/Краен Резултат 1/1.

Прогноза

1/1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Туркменистан | Йокари Лига
Алтън Асър - Копетдаг
3:00 pm
Преместваме се в Туркменистан, където в дербито на столицата излизат Алтън Асър и Копетдаг. Алтън Асър е най-добрият отбор в страната, но Копетдаг се представя по-добре през този сезон в сравнение с предишните години. Трябва да се отбележи и че тази лига е доста нискорезултатна, което увеличава шансовете на този залог. Прогноза 2 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Прогноза

2 (+2,50 АХ)

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%