Топ 4 на футболните прогнози и залози за деня

Юргарден – Калмар
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В последните шест мача между двата отбора, Юргарден имат пет победи и веднъж двата отбора са завършвали без победител. Последните две победи на Юргарден са с резултати 3:0 и 4:0, и двете от миналия сезон. Тази кампания бе започната малко колебливо от домакините, но все пак очакваме те да достигнат до победата. Прогноза 1.

ИФК Гьотеборг – Норкьопинг
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.80
Сигурност – 5/10
Норкьоринг са лидери във временното класиране след седем победи в първите девет кръга. Противникът им е доста по-колеблив в изявите си до момента. Норкьопинг победиха днешния си съперник в мач за Суперкупата с 3:0 през ноември. Защо не да победят и сега в тази си страхотна форма? Прогноза 2.

Йефле – Йоребро
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.25
Сигурност – 6/10
Домакините се намират в ужасна дупка, записвайки само една точка в последните си седем сблъсъка. От друга страна, гостите навлязоха в една много прилична форма. Те имат шест победи в последните си осем мача и са сред лидерите в класирането. Йоребро могат да се похвалят и с три победи в последните четири директни мача срещу Йефле. Всички неща на кантара накланят везните в посока към гостите. Прогноза 2.

Генк – Андерлехт
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мачът е без значение за гостите, докато на домакините им трябва победа, за да могат да се преборят за място в Лига Европа. Генк не са случаен отбор, те имат осем победи в последните си девет домакински мача, така че смятаме, че ще успеят да спечелят, не и без помощта на много по-високата си мотивация. Прогноза 1.