Прогнози за 19.05.2017 г.

ЮЯК Ювяскюля – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Домакините не изглеждат с много шансове да вземат нещо от двубоя с оглед на начина, по който започнаха сезона. Те са единственият отбор без победа до момента и с две точки след шест мача заемат последното място в класирането. ВПС Вааса също започнаха неубедително сезона с две загуби в първите два мача, но след това направиха три победи и две равенства и се изкачиха до челото на класирането. Гостите са по-добре играещият тим в момента, а и имат сериозно предимство в преките сблъсъци – шест победи в последните седем мача. Прогноза 2.

ХИФК Хелзинки – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За двата отбора стана традиция да правят мачове без много голови положения. Шест от последните седем мача между ХИФК Хелзинки и ИФК Мариехамн завършиха с два или с един гол общо в мача. Тази статистика ни навежда на мисълта, че има голяма вероятност и днешния двубой да приключи без да видим много голове. Прогноза Под 2,5 гола.

Брей Уондърърс – Бохемиън ФК
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Гостите се намират в ужасна форма, което се доказва от факта, че загубиха шест от последните си седем двубоя, а още по-лошото за тях е, че в нито един от тези мачове не стигнаха до гол, а във всеки един допуснаха поне по два. Домакините показват по-добри игри от началото на сезона и се движат на второто място в класирането. Шансовете са изцяло на страната на домакините. Прогноза 1.

Корк Сити – Дрогеда Юнайтед
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Корк Сити вече изглежда почти сигурен шампион на страната, въпреки че от началото на сезона са изминали едва 13 кръга. Въпреки това, домакините вече натрупаха солиден аванс на първото място в класирането, след като спечелиха 12 от мачовете си и само веднъж завършиха наравно. Повечето от победите на Корк Сити бяха с хендикап. Такава победа очакваме и в домашния им двубой срещу тима от долната част на класирането Дрогеда Юнайтед. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.