Футболни прогнози с добра успеваемост

Лион – Ница
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лион се провали в последния кръг при гостуването си на Страсбург, но това не променя факта, че преди това те имаха 8 поредни победи в първенството и че сега ще имат подкрепата на пълните си трибуни за най-важния им мач за сезона, който може както да ги изпрати на второто място, класиращо ги директно за групите на Шампионска лига, така и да ги изхвърли от третата позиция. С други думи, “Хлапетата“ би трябвало да са максимално мотивирани, а в Ница едва ли са забравили срамния домакински мач от първия полусезон срещу Лион, в който загубиха с 5:0. Прогноза 1.

Троа – Монако
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Монако е отборът на второ място в класирането, който не може да си позволи грешка, ако иска със сигурност да участва в групите на ШЛ. Трябва да се отбележи, че Троа се бори за оцеляването си и те също ще играят с максимални сили, но без съмнение потенциалът на “Монегаските“ е значително по-голям. Прогноза 2.

Рен – Монпелие
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Този мач е без особена важност и за двата отбора, но тук можем да се доверим на отбора в по-добрата форма. Рен спечелиха последните си три мача, включително и този като гост на ПСЖ от миналия уикенд. Монпелие имат 2 победи в последните 12 кръга, както и имат 2 загуби в последните 2 мача срещу Рен. Прогноза 1.

Метц – Бордо
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Метц е единственият сигурен изпадащ към момента в Лига 1 и те просто доиграват сезона от няколко кръга насам. Противникът им е един от силно представящите се отбори във френския елит, като те имат победи с 2:0, 3:0 и отново 3:0 в последните си три мача срещу Метц. Класата е на тяхна страна. Прогноза 2.