Прогнози за 19.05.2020 г.

Естония | Мейстрилига
ФК Куресааре - Номе Калю
7:00 pm
Първенството на Естония имаше нещастието да бъде прекъснато от пандемията точно след изиграването на първия кръг, но днес се завръща. Куресааре е абсолютен аутсайдер в този мач и няма какво да губи. Те почти винаги губят от Номе Калю, но често с много интересни резултати. За последните две години видяхме резултати като 7:2, 3:2, 2:4 и дори 8:3. Заради тези резултати очакваме и днес да видим попадения и в двете врати. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Естония | Мейстрилига
Талина Легион - Левадия Талин
7:00 pm
Същият залог правим и за играещия се по същото време мач от същото първенство. Талина Легион спечели втората дивизия през миналия сезон с изумителните 127 гола на сметката си, от което съдим, че това е атакуващ отбор. Това се потвърди и от първия кръг, когато гостуваха на най-силния тим в страната Флора Талин и вкараха гол, макар и да загубиха с 3:1. Днес са домакини на втория от миналия сезон. Те не са фаворит в никакъв случай и най-вероятно ще бъдат победени, но очакваме отново да вкарат. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Естония | Мейстрилига
Пайде Линамеесконд - Вилянди Тулевик
7:30 pm
Тук очакваме много голове, от които всичките или почти всичките да са във вратата на Вилянди Тулевик. В последните 5 мача между двата отбора имаше средно по 4,5 гола. 18 попадения бяха за Пайде, а 4 за Вилянди. Прогноза Над 3,5 гола.

Прогноза

Над 3,5

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Туркменистан | Йокари Лига
Ахал - Алтън Асър
4:30 pm
Гостите са фаворит според нас, макар и букмейкърите да не мислят така. Алтън Асър е отбор, който постоянно печели първенството на Туркменистан. Преди две седмици двата тима се срещнаха на стадиона в Асхабат и Алтън Асър спечелиха с 2:1. Днес мачът е на същия стадион, така че Ахал дори няма да имат и домакинско предимство. Нещо, което букмейкърите може би не са включили в сметките си. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%