Прогнози за 19.06.2017 г.

Австралия – Германия
Купа на Конфедерациите
Час – 18:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Нашите очаквания са австралийците да бъдат прегазени в този първи мач за двата отбора на Купата на Конфедерациите. Световният шампион и полуфиналист от последното Европейско Германия е безспорно един от най-класните отбори в света с топ играчи във всяка линия. В същото време, Австралия, заедно с Нова Зеландия, са големите аутсайдери на турнира. През този сезон домакините не успяха да победят отбори като Саудитска Арабия и Ирак, което ни подсказва, че ще им бъде безкрайно тежко срещу играчите на Йоаким Льов. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Хафнафьордур – Викингур Рейкявик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Не сме толкова сигурни в победата на домакините, колкото са букитата. Докато Хафнафьордур се считат за фаворити, Викингур влиза в мача с равни точки с днешния си противник и в серия от две поредни победи. През миналата кампания, Викингур не загубиха нито един от мачовете си срещу Хафнафьордур, записвайки равен в гостуването си и успех в домакинството. Прогноза двоен шанс Х2.

Викингур Олафсвик – Стярнан
Исландия
Час -22:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините са един от най-слабите отбори в първенството на Исландия, като за последните си 22 мача в него имат само една победа. Стярнан пък е вицешампион на страната, който има намерение през тази кампания да се бори за титлата. Към този момент, гостите са на само три точки от лидера. През миналата година, Стярнан победиха на три пъти Викингур – два пъти за първенство и веднъж за купата. Очакваме да се справят и сега. Прогноза 2.

ИА Акранес – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Домакините делят последната позиция в таблицата с Викингур Олафсвик, след като загубиха и четирите си домакинства от началото на сезона. Фьолнир също не правят най-блестящия си сезон, но все пак представянето им е поне една класа над това на Акранес. Прогноза 2.