Футболни прогнози с добра успеваемост

Колумбия – Япония
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Колумбия е фаворит номер едно за спечелване на група H, което не е изненада с оглед на играчите на южноамериканците и особено тези в нападението на тима, където виждаме имена като Хамес Родригес, Фалкао, Луис Муриел, Карлос Бака и Хуан Куадрадо. Японските футболисти са далеч от нивото на изброените играчи, а трагичните резултати на азиатците през 2018 г. ни карат да мислим, че те нямат големи шансове днес. Прогноза 1.

Полша – Сенегал
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Според нас Полша и Сенегал са два равностойни отбора с равностойни шансове за победата, а също така и с висока вероятност да не се победят днес. Загубата ще намали драстично шансовете за продължаване и на двата тима, така че очакваме да предпочетат да не се побеждават. Прогноза Х.

Русия – Египет
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Много висок коефициент за оувър в този мач с оглед на показаните от руснаците способности за отбелязване на голове (макар и срещу Саудитска Арабия) и вече крайната необходимост Мохамед Салах да влезе и да помогне на съотборниците си в този определящ мач за съдбата на “Фараоните“ в турнира. Прогноза Над 2,5 гола.

Варбергс – Хелзинборг
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Варбергс изпаднаха в сериозна криза през последните кръгове, регистрирайки пет поредни загуби. Противникът им Хелзинборг пък се радва на прекрасен старт на сезона и с 24 точки от 12 кръга се нарежда на трето място, изоставайки на 3 точки от първата позиция. Ясна е каква е мотивацията ни за този залог. Прогноза 2.