Прогнози за 19.06.2019 г.

Колумбия – Катар
Копа Америка
Час – 00:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След като победиха с разлика Аржентина, сега не можем да не очакваме същото за силния колумбийски състав и срещу гостуващият в турнира азиатски отбор Катар, който е с многократно по-евтини футболисти от колумбийските звезди, сред които са Давинсон Санчес, Хамес Родригес, Радамел Фалкао, Куадрадо и други звезди на европейския клубен футбол. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Аржентина – Парагвай
Копа Америка
Час – 03:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Интересно е какво ще се случи с аржентинския отбор след изненадващото поражение в първия кръг. Като изключим слабия мач срещу Колумбия, в предишните срещи на “Гаучосите“ се забелязаха и много положителни неща, така че очакваме, че най-вероятно ще спечелят мача срещу Парагвай. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки – Хонка
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Шампионът на Финландия за сезон 2018 отстъпва през този сезон с крачка назад, но все пак в последните 2 кръга се събудиха и спечелиха мачовете си и, благодарение и на многото грешки на противниците, сега ги делят броени точки от първото място. За Хонка целият сезон е на приливи и отливи, но и отборът няма класата за нещо повече. Шампионите имат 3 поредни победи срещу Хонка на ниво Вейкауслига у дома. Прогноза 1.

Урава Ред Даймъндс – Улсан Хюндай
Азиатска шампионска лига
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Стойност днес забелязваме и в една среща от осминафиналите в Шампионската лига на Азия, където домакин ще бъде един от традиционните в Япония и Азия клубове, срещу който се изправя един много по-неопитен тим от Южна Корея, който се класира за елиминациите след само 1 победа в групите и загуба с 0:5 в последния кръг. Прогноза 1.