Шампионска лига – квалификации

Младост Подгорица – Лудогорец
Квалификации за шампионска лига
Час – 21:45
Prognozi365 – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Младост Подгорица се показаха като един не лош отбор в първия мач в Разград, но все пак тогава ясно си пролича кой е по-добрият отбор и това е българският шампион. Лудогорец можеха да спечелят с много повече от това 2:0, но и това е достатъчен аванс. Все пак разградчани обещаха да играят за победа, за да трупат коефициент, и това ни кара са мислим, че ще победят и във втория си мач. Прогноза 2.

Цървена Звезда – Валета
Квалификации за шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Цървена Звезда, евентуалният съперник на Лудогорец в третия етап на квалификациите, се показа като по-добрият отбор от малтийския Валета и без съмнение е доста класи над съперника си. Звездашите мачкаха наред в първенството, докато Валета за малко да бъдат отстранени в първия кръг на квалификациите от отбор от Фарьорските острови. Очакваме на сръбска земя Звезда да разгромят съперника си. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Сейняоен – БАТЕ Борисов
Квалификации за шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
БАТЕ Борисов изградиха много силен отбор благодарение на многобройните си участия в групите на Шампионската лига през последните години и това си пролича в първия мач във Беларус, спечелен от „Трактористите“ с 2:0. По-голямата част от работата им е свършена и сега им остава единствено да накажат като гост отбора на Сейняоен, който е длъжен да се впусне в рисковани атаки от самото начало. Прогноза 2.

ФК Копенхаген – Крузейдърс
Квалификации за шампионска лига
Час – 20:15
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ФК Копенхаген бе категоричен в първия мач, спечелен с 3:0 като гост. Днес им остава един протоколен мач срещу очевидно много по-слаб съперник. Макар националният отбор на Северна Ирландия да се класира за Европейското, а този на Дания – не, положението в клубния футбол е много, много по-различно. Прогноза 1.