Футболни прогнози от специалисти

Славия – Илвеш
Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Славия показа, че е по-добър отбор от финландския Илвеш и победата с 1:0 на “Белите“ ще им даде спокойствие и самочувствие за днешния сблъсък. Ако играта във Финландия се повтори, столичани ще спечелят още веднъж. Прогноза 1.

Рига – ЦСКА-София
Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ЦСКА-София бе по-добрият отбор в София и заслужено спечели, но истината е, че разликата не беше толкова голяма, колкото очаквахме. Рига бе почти равностоен съперник на “Червените“ и то на “Българска армия“. В Латвия очакваме един още по-изравнен мач, който може би дори ще бъде с леко предимство на домакините. С оглед на коефициентите, които дават над 50% вероятност за победа на българския представител, залогът за двоен шанс си заслужава. Прогноза двоен шанс 1Х.

Вардар Скопие – Пюник
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Вардар Скопие, които през миналата година стигнаха групите на Лига Европа, сега са на път да отпаднат още в първия кръг, ако не победят днес. Според нас ще се справят доста по-добре от първия мач в Армения и ще заличат пасива от един гол, който имат към момента. Този отбор не заслужава да отпадне още на старта. Прогноза 1.

Виторул Констанца – Рейсинг Люксембург
Лига Европа
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Както и очаквахме, Виторул спечели спокойно първия мач в Люксембург и сега няма какво друго да очакваме, освен да спечелят също толкова спокойно и реванша в Констанца. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.