Футболни предвиждания

Бенфика – Брага
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Шампионът на Португалия Бенфика започна добре новата кампания и изглежда с добри шансове да повтори успехът си от миналия сезон. Противникът им днес също е в добра форма, но класата на Брага е по-ниска, което си пролича ясно в последните мачове между двата отбора. Бенфика има 5 победи в последните 5 директни срещи, като в 4 от тези срещи спечелиха убедително с разлика. Прогноза 1.

Зенит – Рубин
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Зенит не играе най-добрия си футбол от началото на първенството, но въпреки това са без загуба и с голова разлика 12:3. На Зенит ще гостува днес отборът на Рубин Казан, който записа само 1 победа от началото на сезона. През миналата кампания, Зенит спечели и двата си мача срещу Рубин с два гола разлика, а само преди две години победи този съперник с 6:2. Определено очакваме Зенит да е по-добрият тим на игрището и да спечели. Прогноза 1.

Алавес – Депортиво Ла Коруня
Испания
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Сравнително ниският коефициент за равенство не е случаен – очаква се двата отбора да излязат с дефанзивни формации и не бихме се учудили никак, ако двата отбора останат доволни от едната точка. Прогноза Х.

Месина – Фоджа
Италия Серия Ц
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Насочваме се към третата дивизия в италианския футбол, където Месина е домакин на Фоджа. Фоджа показват с игрите си досега, че през този сезон ще се борят за влизане в Серия Б. Те се бориха и през миналия, но тогава отпаднаха в плейофите. Сега Фоджа са 4 от 4 и излизат с повишено самочувствие. В същото време, Месина успяха да спечелят само 1 точка в последните 3 кръга. Гостите са фаворитът тук. Прогноза 2.