Прогнози за 19.09.2019 г.

Лудогорец – ЦСКА Москва
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Представянето на Лудогорец все още е далеч от убедително. Дълго време разградчани не успяват да намерят играта си от преди няколко сезона, когато наистина можеха да бъдат равностойни на отбори като ЦСКА Москва. Сега обаче не е така и определено не смятаме, че домакините имат предимство. “Орлите“ трябва да са щастливи, ако спечелят точка. Прогноза двоен шанс Х2.

Айнтрахт Франкфурт – Арсенал
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Два отбора, които обичат атаката – това са Айнтрахт и Арсенал. И немците, и англичаните имат серия от 4 поредни мача, в които има поне 3 гола. В мач, в който никой не гони задължителни точки, има предпоставки за голово шоу. Прогноза Над 2,5 гола.

Партизан – АЗ Алкмаар
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тук залогът не е толкова лесен, но коефициентът е по-добър. АЗ Алкмаар е типичен холандски отбор, който прави интересни мачове с голове. При Партизан също се виждат не малко попадения – 7 от последните им 10 мача бяха с Над 2,5 гола. Шансовете са на страната на този залог. Прогноза Над 2,5 гола.

Базел – Краснодар
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Краснодар отбелязаха по 4 гола в последните си 2 мача, така че не си представяме как домакините ще запазят суха мрежа. Разбира се, Базел е домакин и е до известна степен фаворит, така че би трябвало да видим обичайния домакински натиск, от който също очакваме поне едно попадение. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.