Прогнози за 19.11.2018 г.

Кипър – Норвегия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Очакваме Кипър да ни направят услуга тази вечер като откраднат точки от Норвегия и по този начин да оставят всичко в наши ръце. Доста отбори вече се опариха като гост в Кипър – България направи равен, а Словения загуби. Експертите приемат отборът на Ран Бен Шимон като много труден съперник за побеждаване, когато мачът е на негов терен, така че очакваме тежък мач за Норвегия, който е много възможно да не бъде спечелен от тях. Воденият от Ларс Лагебак норвежки отбор от своя страна е колеблив гост и не спечели нито срещу България, нито срещу Словения. Слабо се представяха и в гостуванията си в световните квалификации, където не загубиха само от Сан Марино. Прогноза двоен шанс 1Х.

Германия – Холандия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Само точка трябва на Холандия, за да спечелят групата, и очакваме да я вземат. “Лалетата“ впечатлиха в последните си два мача, побеждавайки Германия и Франция с два и три на нула, докато Германия се сгромоляса сериозно и с актив от само една точка ще завърши със сигурност последна. Прогноза двоен шанс Х2.

Дания – Ирландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
В мач без значение от “B“ дивизията, Дания ще отпразнува първото място в групата, а Ирландия няма какво да направи, за да се измъкне от последното. “Червеният динамит“ е отборът във форма и ще бъде резонно да спечели. Прогноза 1.

Грузия – Казахстан
Лига на Нациите
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Грузия направи всичко, което се искаше от тях, и така вече още преди последният прозорец за мачовете на националните отбори си бяха гарантирали излизането от групата. Една от стъпките към този успех бе спечелването на мача в Казахстан с 2:0. Станимир Стоилов не направи добри мачове през кампанията и събра само 6 точки в 5 мача, макар и това да им отрежда временното второ място. Нищо общо обаче с показателите на Грузия – 13 точки и 10:1 голова разлика. Прогноза 1.