Прогнози за 19.11.2019 г.

Уелс – Унгария
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Висок коефициент при тези обстоятелства, защото и двата отбора ще се нуждаят от победата и от голове, ако в другия мач Словакия победи Азербайджан, което най-вероятно ще се случи. При такъв сценарий в другия мач и при равенство между Уелс и Унгария и двата отбора са аут. Това не са двата най-резултатни отбора по принцип, но все пак Унгария имат повече мачове Над отколкото Под. Прогноза Над 2,5 гола.

Латвия – Австрия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Австрийците са вече класирани на втората позиция и за тях мотивацията ще бъде много ниска. Те ще бъдат и без основни играчи като Арнаутович, Алаба и Сабицер. Не очакваме много голове от гостите, както и не очакваме латвийците изобщо да вкарат гол. Прогноза Под 2,5 гола.

Северна Македония – Израел
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Израел са със силна атака и не толкова добра защита. Те вкараха и едновременно допуснаха гол в пет поредни мача. При македонците също преобладават мачовете с голове в двете посоки в тези квалификации – 6 срещи 3. Добри шансове за нашия залог. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Шотландия – Казахстан
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Смятаме, че Шотландия ще завърши подобаващо тези квалификации след двете си победи в последните два кръга. Те разгромиха с 6:0 Сан Марино и впоследствие надвиха Кипър като гост. Казахстан победиха Кипър с 3:1 на 16 ноември, но преди това имаха три поредни загуби, включително и у дома от Кипър. Прогноза 1.