Футболни прогнози от специалисти

Байерн Мюнхен – РБ Лайпциг
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Смятаме, че букмейкърските къщи много подценяват шансовете на гостите, които към момента са на съседни позиции с Байерн Мюнхен, а и се радват на победа в последната среща с “Баварците“. Като имаме предвид, че през този сезон Байерн не е добре познатото страшилище, шансовете на гостите ни изглеждат доста по-големи от предполаганите от букмейкърите. Прогноза двоен шанс Х2.

Фрайбург – Хановер 96
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Фрайбург се изявява като типичен домакински тим през този сезон, с много солидни игри на “Шварцвалд“ и много брак в гостуванията. Тази вечер те са домакини на последния в Бундеслигата, което е добра предпоставка да очакваме победа за домакина. Прогноза 1.

Шалке 04 – Байер Леверкузен
Германия
Час – 19:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
И двата отбора имаха силни и слаби моменти през сезона, като и двата към момента не успяват да преминат средната линия на класирането в Бундеслигата. Може би към момента посоката на развитие на гостите е в по-възходяща линия, но пък от друга страна гостуването на “Велтинс Арена“ предполага не много високи шансове за победа. По-логично ни се вижда нито един от двата отбора да не победи тази вечер – достатъчно логично, за да си струва този висок коефициент. Прогноза Х.

Вердер – Хофенхайм
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
И в тази среща виждаме равни шансове на двата отбора и висока вероятност за реми. В последните 5 мача, когато играха Вердер и Хофенхайм, 3 пъти видяхме ремита, а и гостите свикнаха да правят равенства напоследък – 4 такива случая в последните 4 кръга. Прогноза Х.