Футболни прогнози 365

Нант – Бордо
Франция
Час – 18:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Общо четири гола видяха феновете на Бордо и Нант в последните три директни мача между тези два отбора. По един-два гола виждаха феновете и на двата отбора в мачовете на любимците си от последните три кръга. В новия пряк двубой между тях не можем да се надяваме на голова фиеста. Прогноза Под 2,5 гола.

Амиен – Гингам
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Два сравнително равностойни отбора, чиято форма обаче е на двата полюса. Гингам намери най-добрата си форма от началото на първенството и сега има четири победи и един равен в изминалите пет кръга. Амиен пък е в ужасна форма и не успя нито веднъж да спечели поне точка в мачовете от последните пет кръга. Прогноза 2.

Монпелие – Тулуза
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Макар Тулуза да се представяше добре в последните си срещи с Монпелие, сега домакините изглеждат като отборът в много по-добро състояние. Този отбор загуби само веднъж в последните си 12 срещи, докато Тулуза загуби шест пъти в последните седем свои срещи за първенство и това приземи отбора на предпоследното място. И малкото успешни изяви на Тулуза през сезона бяха на собствен терен – като гост имат 5 точки в 11 мача. Прогноза 1.

Страсбург – Дижон
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Дижон също е отбор, който има само пет точки в мачовете си като гост от началото на сезона, въпреки че в същото време в домакинските си двубои е един от най-добре представящите се отбори в цялото първенство. Страсбург е стабилен домакин и смятаме, че подкрепата на публиката им ще ги отведе до трите точки. Прогноза 1.