Прогнози за днес 20.03.2017

Унион Берлин – Нюрнберг
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Двата тима се намират доста далеч един от друг в класирането, а и моментната им форма е много различна. Домакините са втори в таблицата, като при победа ще излязат на първата позиция. Унион Берлин имат също така и впечатляващите пет поредни победи. Нюрнберг са в средата на класирането, а в последните кръгове търпят сериозен спад на формата си. Те имат три загуби, един равен и една загуба в последните си пет двубоя. Прогноза 1.

Платаниас – Ираклис
Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Платаниас се доказа през този сезон като много труден за пробиване домакин. Тимът има само една загуба от началото на кампанията на собствен терен, а в последните си две домакинства записа две победи. Противник им е предпоследния Ираклис, която не е побеждавал от девет кръга насам. Определено Платаниас са фаворит. Прогноза 1.

Крузейдърс – Балинамалард
Северна Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Крузейдърс е убедителен лидер и много вероятен шампион на Северна Ирландия със своите 75 точки в актива си. Противникът им е доста назад със своите близо 50 точки по-малко от Крузейдърс – Балинамалард има само 29 пункта на своята сметка и се бори за оцеляването си. Разликата в класите е много сериозна и ни се струва, че Крузейдърс ще успее да победи с разлика. Да не забравяме и че последните два мача между двата тима на този стадион завършиха с резултати 5:1 и 5:0. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Оксер – Страсбург
Франция 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
Страсбург е доста по-напред в класирането от Оксер, но трябва да отчетем факта, че Страсбург е най-силният домакин във френската Лига 2. В същото време, те имат само 3 победи от 14 гостувания през кампанията, последната от които през ноември. Оксер пък показват добри домакински игри напоследък – две победи в последните три домакинства – и според нас имат добри шансове спрямо коефициента да спечелят и този сблъсък. Прогноза 1.