Прогнози за 20.03.2018 г.

Клифтънвил – Балимена
Северна Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Сигурност – 8/10
В повечето мачове между Клифтънвил и Балимена победител излиза отборът, който се радва на домакинска подкрепа. В последните 8 мача между двата тима, 7 пъти домакинът спечели и само веднъж срещата завърши без победител. Като добавим към това трите поредни победи на домакините и трите поредни загуби на гостите, шансовете за единица стават много големи. Прогноза 1.

Рочдейл – Флийтууд Таун
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Рочдейл показва сравнително добра форма през месец март – 2 победи и 2 равенства в 4 мача, докато Флийтууд Таун се надява да запише първа победа след прекъсване от 11 кръга. Формата и домакинският фактор правят Рочдейл фаворит. Прогноза 1.

Нортхямптън – Шросбъри Таун
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
В серия от 4 поредни победи се намира отбора на Шросбъри Таун, който при пети пореден успех днес ще излезе на първо място в класирането. Нортхямптън пък няма победа в 5 поредни мача и заема позиция в зоната на изпадащите. Интересното е, че гостите се намират в серия от 5 поредни победи като гост, така че визитата на Нортхямптън едва ли ще ги притесни. Прогноза 2.

Брихин Сити – Дънфърмлин
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Брехин Сити е тоталният аутсайдер в шотландската Чемпиъншип дивизия, като домакините все още чакат първата си победа, въпреки че от началото на сезона са изминали 27 кръга. От тези 27 мача до момента, те загубиха 23 от тях и стигнаха до едната точка в останалите 4 срещи. Вече и на теория е ясно, че Брехин ще отпаднат от дивизията и те изглеждат напълно демотивирани от доста време насам. Дънфърмлин е отбор с доста по-сериозни възможности, който ще се бори за място в елита и който ще се хвърли с всички сили за трите точки срещу повече от преодолим съперник. Прогноза 2.