Топ футболни залози

Манчестър Юнайтед – Андерлехт
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 1 ПП
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Макар “Червените дяволи” да не успяха да спечелят гостуването си в Белгия, след като Андерлехт ги изравни в последните минути на срещата, Манчестър си остава големият фаворит за продължаване към полуфиналите и очакваме домакините да доминират тази вечер от самото начало на срещата и да вземат ранна преднина. Прогноза 1 Първо полувреме.

Шалке 04 – Аякс
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – Шалке 04 да продължи
Коефициент – 3.75
Сигурност – 5/10
Шалке 04 загуби гостуването си в Холандия с 2:0 и сега пред отбора е поставена тежка, но не и невъзможна задача. Шалке 04 се представи силно в последните си домакински срещи, като спечели два от последните три с разлика от 3 гола в крайния резултат. Немският тим разполага с по-качествен състав от Аякс, а всички знаем колко корави са отборите от Германия в международните турнири. Домакините в никакъв случай не са за отписване и този коефициент за тяхно продължаване си заслужава. Прогноза Шалке 04 да продължи.

Бешикташ – Лион
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Очакваме Лион да вземат това, което им трябва от този двубой. Равенството е напълно достатъчно за французите след победата с 2:1 във Франция. Лион е по-добрият тим и заслужава да спечели, но пък визитата на “Водафоун Арена” без съмнение ще бъде тежка за гостите, така че равенството се очертава като най-вероятната опция. Прогноза Х.

Генк – Селта
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Същите ни са очакванията и за двубоя между отборите на Генк и Селта, след като първият мач в Испания приключи с победа с 3:2 за Селта. Отново, това е най-вероятният изход в един трудно предсказуем двубой. Прогноза Х.