Прогнози за 20.04.2018 г.

Уотърфорд – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След 11 изиграни мача до момента в първенството на Ирландия, Уотърфорд са събрали актив от 21 точки след 7 победи. Доста по-скромен е активът на най-слабият тим от началото на кампанията – Брей Уондърърс – който има само 4 спечелени пункта след 9 допуснати загуби. С тази игра през сезон 2018, Уотърфорд без съмнение е фаворит в нашите очи. Прогноза 1.

Дъндалк – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Вицешампионът от Сезон 2017 Дъндалк е лидер в настоящото временно класиране с 27 точки на своята сметка и шест поредни победи. Особено впечатляващо при отбора на Дъндалк е статистиката за допуснати голове – само веднъж вратарят на тима е вадил топката от мрежата си за 11 срещи. Дери Сити също показва перфектна форма, но само като домакин – като гост има 3 загуби от 5 мача. Отгоре на всичкото, Дъндалк спечели с по 4:0 последните си два мача срещу Дери Сити. Прогноза 1.

Бохемиън ФК – Корк Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Шампионът от миналия сезон Корк Сити към момента изостава на две точки от Дъндалк и определено ще се бори и през настоящата кампания за титлата. Докато гостите са фаворит за първото място, то при Бохемиън очакванията са за място в средата на класирането. Между двата тима има сериозна разлика в класите и тя е в полза на Корк Сити. Прогноза 2.

Дижон – Лион
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лион показва перфектна форма – 5 победи в последните 5 кръга – в заключителната фаза на шампионата, която ще се окаже решаваща за това дали тимът ще участва в Шампионската лига или не. Преди кръга, “Хлапетата“ са трети, но с равни точки с четвъртия Марсилия, така че нямат право и на процент подценяване срещу тима на Дижон, който със сигурност ще завърши в средата на класирането и който има само една победа в последните шест кръга. Лион играе по-добре и ще има по-висока мотивация. Прогноза 2.