Прогнози за 20.04.2019 г.

Парма – Милан
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Макар и много трудно (и с малко съдийска помощ), Милан прекъсна серията си от провали срещу Лацио миналия кръг и така се задържа в първата четворка. Много малко мачове остават до края и всеки такъв мач като този срещу Парма е крайъгълен камък за оставането им в четворката. Парма се радваше на силна 2018 г., но сега изпитва трудна 2019 г. “Пармалатите“ имат 1 победа в последните 12 кръга. Прогноза 2.

Лацио – Киево
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лацио се отърси от загубата от Милан с победа през седмицата в отложен мач срещу Удинезе на “Олимпико“. По този начин “Орлите“ се върнаха на дистанция от три точки до първата четворка и запазват всички шансове, въпреки че сега са на седма позиция. Със сигурност ще им бъде много трудно и ще трябва да вземат поне 5 победи в оставащите 6 кръга. При тези обстоятелства, няма как една от тези победи да не бъде срещу Киево. Последният Киево не е печелил нито веднъж през 2019 г., а в последните 4 кръга се забелязва отчаянието при “Летящите магарета“ и те губят мачовете си много лесно. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 АХ.

Болоня – Сампдория
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Болоня заигра наистина добре чак когато ножът беше вече опрян в гърлото. Оказа се обаче, че не е прекалено късно и 13-те им точки в последните 6 кръга ги измъкнаха от една много тежка ситуация и вече дори са извън зоната на изпадащите. От друга страна, все още са много близо до нея и трябва да продължат със силните си мачове. Те победиха Сампдория в последните 3 домакинства, така че определено домакинското предимство ще бъде фактор. Прогноза 1.

Интер – Рома
Италия
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
Интер и Рома вероятно искат да спечелят това дерби, но вероятно много повече искат да не го загубят. Точката ще е от съществено значение и за двата тима и може би те ще се спрат на нея. Прогноза Х.