Италия Серия Б

Ливорно – Виртус Ланчияно
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Голямо дерби в дъното на класирането в последния кръг на италианската втора дивизия. На домакините им трябва задължително победа, за да могат да се спасят, докато гостите ще имат шанс да оцелеят дори и да не победят. Ливорно спечелиха в последния кръг като гост на Асколи, с което зародиха надеждата си за оцеляване. Гостите пък имат само една победа в последните си девет мача. Ливорно имат и две поредни победи като домакин на Виртус Ланчияно. Прогноза 1.

Авелино – Чезена
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Авелино не се борят за абсолютно нищо, докато гостите се борят за по-изгодна позиция в предстоящите плейофи за влизане в Серия А. Чезена се представят далеч по-добре през целия сезон, а и в последно време, така че очакваме закономерно да победят тази вечер. Прогноза 2.

Пескара – Латина
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Домакините играят по прекрасен начин в последно време и в момента имат седем победи и едно равенство в последните си осем мача. Гостите пък имат само две победи в своите последни 17 двубоя. Нашето мнение е, че третият в класирането Пескара ще се справи със 17-ия Латина.

Кротоне – Ентела
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
В този двубой се очаква домакините да полегнат на гостите, на които им трябва победа, за да намерят място в плейофите за Серия А. Кротоне от своя страна вече си осигуриха директното класиране за елита и могат спокойно да си починат тази вечер. Прогноза 2.