Футболни прогнози за събота (20.05.2017)

Рен – Монако
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Efbet – 1.90
Сигурност – 7/10
Добър коефициент виждаме за гостите в този мач. Те вече гарантираха шампионската си титла, но не виждаме защо да спират все по-набъбващата си серия от победи за първенство, особено след като така или иначе нямат за какво друго да играят. Рен пък ще завършат в средата на таблицата, така че не можем да очакваме те да бъдат по-мотивирания отбор. Да не забравяме и че последните два мача между Рен и Монако приключиха с победи за “Монегаските” с резултати 7:0 и 3:0. Прогноза 2.

Тулуза – Дижон
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 5/10
Смятаме, че ще видим много по-нахъсана игра от страна на гостите, пред които стои напълно реалната угроза да попаднат в зоната на изпадащите, ако не спечелят днешния си мач. Подобна мотивация не стои пред домакините – те нямат никаква цел, която да гонят в този последен кръг на френското първенство. Коефициентът за гостите е добър и залогът за тях изглежда като изгодна инвестиция, още повече след като те победиха Тулуза през зимата, а сега имат две победи в последните си четири мача, докато Тулуза не са побеждавали от преди седем кръга. Прогноза 2.

ПСЖ – Каен
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 7.00
Сигурност – 3/10
Има логика да пробваме този мач с малък залог. Каен също има нужда от точки, докато домакините във всеки случай ще завършат на второ място. Това е един от мачовете, в които и букмейкърите спокойно могат да се намесят, тъй като със сигурност повечето хора ще тръгнат да залагат за домакините. Прогноза Х.

Лион – Ница
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Над 3,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Лион и Ница вече знаят на коя позиция в класирането ще завършат, така че не изключваме възможността да направят едно зрелищно шоу за публиката. Още повече като знаем отбор с какъв нападателен афинитет са домакините – всеки един от последните четири мача на Лион отчете четири или повече гола. Дори и в най-важните мачове “Хлапетата” не се отказаха от любовта си към нападателния футбол, камо ли сега. Прогноза Над 3,5 гола.